ANTREPRENORIATUL

Antreprenoriatul se află în centrul ADN-ului vânzărilor directe. Este atât de înrădăcinată în modelul nostru de afaceri încât a devenit sinonim cu vânzarea directă în sine. Multe dintre companiile membre au început în calitate de persoane individuale sau afaceri familiale, uneori într-un loc foarte modest, cum ar fi spatele unui garaj. Cei mai mulți vânzători direcți au ales o activitate de vânzare directă pentru libertatea și flexibilitatea pe care le-o oferă – de la planificarea muncii lor la construirea unei cariere așa cum îți doresc, în ritmul dorit.

Într-un moment în care inegalitățile în accesul la locuri de muncă sunt din ce în ce mai răspândite – genul, originea și educația rămân determinanți puternici ai carierei unei persoane – suntem mândri să spunem că oricine poate deveni un vânzător direct. Vânzarea directă depășește barierele în calea succesului și oferă multor personae un mod corect și flexibil de a-și înființa propria afacere – iar costurile de înființare sunt practic inexistente, deoarece companiile poartă riscul inventarului.

Vânzările directe oferă oportunități semnificative pentru vânzătorii direcți.

 

BENEFICIILE VÂNZĂTORULUI DIRECT

  • Recompensarea: nu numai din punct de vedere financiar, ci și din punct de vedere social
  • Flexibiltatea: alegi programul care îți convine
  • Socializarea: construiești relații cu alți vânzători direcți și clienți
  • Distracția: petreceri, întâlniri și evenimente de recunoaștere
  • Schimbarea vieții: gestionezi propria afacere
  • Dezvoltare personală: sporirea încrederii, puterii de voință, controlul
  • Diversitate: există atât de multe companii de vânzări directe diferite în întreaga lume

Oportunitate de venit suplimentar

Vânzările directe îți permit să obții venituri în funcție de efortul și vânzările tale. Oferă venituri suplimentare persoanelor care doresc să contribuie la bugetul familiei, pe lângă salariul de angajat cu normă întreagă. Încă de la începuturi, vânzătorii direcți cumpăra  la un preț cu discount produsele pe care intenționează să le vândă, având astfel o activitate part-time sau full-time. Astăzi, milioane de oameni din lume au un venit suplimentar în domeniul vânzărilor directe.

Program de lucru flexibil

În primul rând, vânzarea directă înseamnă oportunități flexibile de lucru pentru vânzătorii direcți. Poți să-ți stabilești propriile ore de lucru. Singur decizi dacă petreceți mai mult timp cu familia sau cu prietenii, sau dacă lucrezi part-time sau nu. Dacă decizi sa lucrezi full-time, poți găsi o oportunitate extraordinară de a obține un căștig mai mare.

Mediul de lucru social

Vânzătorii direcți lucrează în echipe pentru a atinge obiective mai mari. Astfel, este mul mai ușor să îți atingi obiectivele, îți faci mulți prieteni și creezi un mediu social.

Devii șeful propriei afaceri

Vânzările directe oferă oportunitatea de a deveni șeful propriei afaceri. Unul dintre cele mai mari avantaje este că nu e nevoie de niciun capital la început. De obicei, când vrei să începi o afacere, trebuie să te ocupi de o serie de proceduri, cum ar fi închirierea unui birou și plata unor costuri diferite. În vânzări directe, acestea nu sunt în discuție. Tot ce trebuie să faci este să livrezi produsul în mod corect clientului, activându-ți rețeaua ta de cunoștințe.

Oportunitate pentru educație și câștig de premii

Companiile de vânzări directe îți oferă posibilitatea de dezvoltare în diverse domenii. Realizările tale sunt apreciate, fiind susținute de diferite mecanisme de recompensare.

Oportunități egale

Vânzarea directă este unul dintre puținele demenii care oferă oportunități egale tuturor oamenilor. Nu ți se solicită o diploma, educație într-un domeniu anume, serviciul militar, etc. Deci, orice persoană (18+) poate fi un vânzător direct. Tot ce trebuie să faci este să îți descoperi și dezvolți abilitățile de leadership și marketing.

Comercianții noștri direcți lucrează independent, conducând propria micro-afacere cu îndrumare, instruire și sprijin oferit de companiile membre.